2. apr. 2008

Biti pošten do sebe

Biti pošten do sebe ima bolj malo opraviti s strahom, da me ujamejo in pošljejo v zapor. Gre bolj za dejanje ljubezni do sebe. Glavna vrednota poštenja ja, da v življenju vedno dobimo nazaj tisto, kar oddajamo. Zakon vzroka in učinka deluje na vseh nivojih univerzuma. Če podcenjujemo ali sodimo druge, je sojeno tudi nam. Če smo vedno jezni, vsepovsod srečujemo jezo. Ljubezen, ki jo gojimo do sebe, nas naravna na ljubezen, ki jo nudi življenje.

Sami ustvarjamo vse dobro v našem življenju in odnosih. Vsa dobrota, vsa drobna presenečenja, nepozabni trenutki, vse je del naše notranje moči. Kar se naučimo oblikovati z lastno voljo in vestjo, je dosti več vredno od vseh materialnih dobrin ki bi jih lahko pridobili.

Zato je pomembno, da v slabih dneh najdemo sonce, da znamo skozi kopreno zamer videti vso lepoto čustev... Da znamo naš Ego poslušati, a tudi utišati.

... o čem sedaj razmišljate? Tega se je dobro zavedati, saj vaše misli nadzirajo vaša dejanja in odločitve. Ste vsota svojih misli-->> zamislite si popoln dan. Zamislite si, da vam nesrečni in negativni ljudje odprejo srce, zato da delujete v svoje najvišje dobro. In če je tako delovanje dobro tudi za njih, toliko bolje-potem bo dan postal še lepši.

Zamislite si, da bo jutri najboljši dan vašega življenja.

Bodite hvaležni, da ste to, kar ste.

Da ste Vi.

1 komentar:

  1. Vsak dan je najboljši dan v mojem življenju!Naj bodo tudi tvoji :D

    Super, da si nekaj novega napisal :D GO FOR IT wwwuuhhhuuu :P

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega mnenja...